Domov > mlekomat > Predplačilna kartica

Predplačilna kartica

sobota, 1. avgust 2009

Vse kupce obveščamo, da so na voljo predplačniške kartice za nakup mleka na našem mlekomatu. Cena predplačniške kartice je 20€ pri tem vam 2 litra mleka podarimo. Ob prvem nakupu kartice je potrebno plačati kavcijo za kartico 5€. Tako vas prvi nakup kartice stane 25€ vsak naslednji nakup pa 20€, za kar dobite 22 litrov svežega mleka s kmetije Potokar.kartica

Kartice so na voljo ob sobotah od 9 do 10.30 ure pri mlekomatu na tržnici v Grosuplju. Zagotovite si svojo kartico, da vam ne bo potrebno vedno iskati drobiža,pa še mleko bo malo ceneje, saj vam ob vsakem nakupu kartice 2 litra mleka podarimo!

V E Leclercu kartice na voljo  v baru Coffeina coffee shop (prvi bar od mlekomata, povprašajte pri šanku)

 1. f
  torek, 8. december 2009 po 18:53 | #1

  pri točilnem pultu

 2. Rožnik
  četrtek, 10. december 2009 po 16:49 | #2

  Posedujem kar nekaj kartic, pa še za nobeno nisem plačal KAVCIJE. HALOOOOO! Mojo morebitno nevednost sem želel preveriti še pri prijateljih, znancih, sodelavcih – torej kar nekaj ljudeh, ki jim poslovanje s karticami še daleč ni tuje, pa sem povsod naletel na čudne poglede in nejevero. TOREJ :

  MLEKOMAT -DA
  KAVCIJA – NE

 3. admin
  četrtek, 10. december 2009 po 20:41 | #3

  Dragi gospod!
  Kavcijo smo morali začeli zaračunavati, ker so uporabniki kartice spraznili, zavrgli in prišli po novo. Sistem pa je tak, ko kartico sparznite, vrnete staro,ki gre v polnjenje in dobite novo oz. zahtevate, da vam kavcijo povrnemo. Kartice pač niso za kmetijo brezplačne, zato smo uvedli sistem kavcije. Glede drugih kartic pa tako, ko odprete nov račun na banki plačate tudi kartico, ko vam naredijo novo osebno dovoljenje prav tako, če izgubite kartico zdravstvenega zavarovanja ravno tako … Upam, da sem uspel pojasniti zakaj smo bili prisiljeni v tak krut sistem.
  lepo pozdravljeni!

 1. Ni povratne sledi