Arhiv

sreda, 23. junij 2010

VAŠE VPRAŠANJE:ČIŠČENJE STEKLENICE,KAKO?

NAŠ ODGOVOR:Vsem kupcem našega mleka svetujemo, da za nakup mleka uporabljate čisto steklenico oz. “kanglico”, saj se temeljito pomije v pomivalnem stroju. Oprane embalaže ne zapirajte, ampak pustite, da se zrači. Pred odhodom po mleko jo še enkrat splaknete in tako zagotovite, da naše kakovostno mleko ostane neoporečno.

VAŠE VPRAŠANJE:ALI SO VAŠE KRAVE PRIVEZANE?

NAŠ ODGOVOR:
Na naši kmetiji imamo živali v prostem načinu reje, to pomeni, da niso privezane in imajo dovolj prostora za gibanje. Ko pa je vreme primerno pa jih tudi pasemo na pašnikih okoli naše kmetije.Vse to pa zagotavlja, da so živali zdrave, kar seveda občuti na višji kakovosti mleka.

VAŠE VPRAŠANJE:MLEKO PREKUHATI?

NAŠ ODGOVOR:
Mleko, ki se prodaja na naših mlekomatih je neoporečno, zato prekuhavanje ni potrebno. Vsem občutljivim skupinam (otroci do 18 meseca, nosečnice in tisti, ki imajo resnejše zdravstvene težave) prekuhavanje priporočamo.
S prekuhavanjem, poleg tega da mleko pasteriziramo, uničimo veliko koristnih sestavin mleka!

 1. lojzka iz viča
  nedelja, 23. maj 2010 po 01:13 | #1

  kdaj boste postavili mlekomat na VIČ-u. Do Leclerca mi je zelo daleč.
  Lep pozdrav,
  Lojzka

 2. admin
  nedelja, 23. maj 2010 po 08:58 | #2

  Upamo da kmalu, ko uredimo vse podrobnosti z našim dobaviteljem, do takrat pa upamo da do E leclerca ne bo predaleč

  lep pozdrav

 3. Maruša
  torek, 8. februar 2011 po 11:37 | #3

  Spoštovani!

  Zanima me ali je eno predplačniško kartico mogoče uporabljati na vseh vaših mlekomatih – zanima me za mlekomat v Trnovem in Leclercu?

  Maruša

 4. admin
  sobota, 23. april 2011 po 11:35 | #4

  predplačniška kartica je za vse naše mlekomate enaka

 5. Andrej
  torek, 22. november 2011 po 11:06 | #5

  Nekaj pokrovčkov od steklenice mi je znotraj na mestu poškodbe zarjavelo ker so bili predhodno poškodovani pri neustrezni uporabi (čiščenje z grobim predmetom – moja napaka). Mi jih lahko nekaj pošljete na domači naslov glede na to, da ob sobotah ne morem priti na grosupeljsko tržnico?

  Je možno da vaše steklenice držijo manj kot liter ali pa so mlekomati nastavljeni tako, da iztočijo več kot liter mleka? Mlekomata v Grosupljem in Trnovem mi namreč vedno napolnita mleko malenkost čez rob steklenice in moram med točenjem proces ustaviti in malenkost mleka odpiti, da se to ne zgodi.

 1. Ni povratne sledi